Skip to content

Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

 • Sähköurakointi

Toteutamme kaiken kokoiset sähköurakointityöt suunnittelusta asennukseen, esimerkiksi liike-, toimisto-, koulujen ja päiväkotien julkistentilojen sekä ulkoalueiden sähköurakointityöt. Lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu sähköjärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset.

Henkilöstömme vankalla ammattitaidolla ja kokonaisvaltaisella tuntemuksella pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen.

 • Turvajärjestelmät

Tarjoamme markkinoiden johtavat turvatekniikan järjestelmät ja palvelut vaativimpiinkin tarpeisiin. Koemme, että hyvin suojattu yritys on turvallinen työpaikka henkilökunnalle ja luotettava asiointiympäristö asiakkaille.

Tarjoamme laajan ja monipuolisen osaamisen kulunvalvonta-, videovalvonta, murtohälytin ja palovaroitin järjestelmien hankintaan, asentamiseen ja ylläpitoon. Ymmärrämme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet, joiden pohjalta toteutamme ratkaisut soveltuen parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

Ota yhteyttä niin me autamme sinua löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan turvajärjestelmä ratkaisun.

 • Lukitusjärjestelmät

Palvelutarjontaamme kuuluvat sähköiset lukitusjärjestelmien asennukset ja huollot. Elektromekaaninen lukitus mahdollistaa liittämisen kulunvalvontajärjestelmään, jolloin pystymme parantamaan yrityksen turvallisuustaso entisestään.

 • Taloautomaatiojärjestelmät

Taloautomaatio järjestelmien avulla kiinteistöjen kaikki laitteet kytketään samaan järjestelmään. Se joka maksimoi asumismukavuuden ja tekee siitä energiatehokasta.

Palvelutarjontaamme kuuluu huolellinen suunnittelu ja toteutus taloautomaatio järjestelmistä eri kokoisiin kiinteistöihin ja rakennuksiin.

 • Pienet kiinteistökorjaukset

Pieniin kiinteistökorjauksiin kuuluvat esimerkiksi kiinteistöjen yleishuolto kuten pienet korjaukset, vikailmoitusten käsittely ja raportointi, ulkotyöt kuten kalusteiden ja varusteiden huolto ja korjaus, tekninen huolto kuten lvi sähkö ja iv-koneiden huollot sekä kiinteistön huollon ja toimintojen kokonaisvaltainen hallinta.

 • Heikkovirtajärjestelmät

Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. yleiskaapelointi-, paloilmoitin, rikos- kuluvalvonta, videovalvonta-, äänentoisto-, ovipuhelin-, ja hätäpuhelinjärjestelmät.

Meiltä löytyy sähköurakointioikeudet (S1 –pätevyys) sekä laaja kokemus erilaisista heikkovirtajärjestelmistä.

 

 • Äänentoisto- ja AV-järjestelmät

Toteutamme äänentoisto- ja AV-järjestelemiä kaiken kokoisiin kiinteistöihin vaativuudesta riippumatta. Käytössämme ovat alan johtavimpien valmistajien äänentoisto- ja AV-järjestelmälaitteistot. Laadukkailla järjestelmillä sekä asiantuntevalla asennuksella pystymme takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 • Purunpoistojärjestelmät

Kauttamme saat kaikki purunpoistojärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset vuosien kokemuksella asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti.

 • ATK järjestelmät

Toteutamme kaiken kokoiset ATK-järjestelmien asennukset julkisille puolelle, yrityksille sekä kotitalouksiin.

 • Ilmalämpöpumput

Meiltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset parhaalla mahdollisella lopputuloksella erilaisiin kiinteistöihin ja tiloihin.

 • Antennit

Toteutamme erilaisten antennien asennkset, huollot ja muut antennityöt erilaisiin kiinsteistöihin ja tiloihin.