Skip to content
turvalaite-header
Kokonaisvaltaiset asennus- ja
korjauspalvelut luotettavasti

Suomen Turvalaitepalvelu Oy palvelut

 
Suomen Turvalaitepalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu turva-alan yritys, joka palvelee turvallisuuskokoonpanojen ja sähköurakoinnin  suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Yrityksemme toimii Helsingistä käsin koko maassaTakaamme osaavan ja toimivan palvelukokonaisuuden yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen tarjoajana.
 
Kattavan palvelutarjontamme ansiosta asiakkaidemme on mahdollista keskittyä ydinosaamiseenne ja me huolehdimme kaikista turva- ja sähköalanratkaisuista.
 
Tarjoamme asiakkaillamme myös 24h huolto- ja vikapäivystyksen, josta saat heti asiantuntevaa apua kaikkiin esille tuleviin ongelmiinne.
 
Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme alta. Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! 

Palvelut

Sähköurakointi

Toteutamme kaiken kokoiset sähköurakointityöt suunnittelusta asennukseen, esimerkiksi liike-, toimisto-, koulujen ja päiväkotien julkistentilojen sekä ulkoalueiden sähköurakointityöt. Lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu sähköjärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset.

Turvajärjestelmät

Tarjoamme markkinoiden johtavat turvatekniikan järjestelmät ja palvelut vaativimpiinkin tarpeisiin. Koemme, että hyvin suojattu yritys on turvallinen työpaikka henkilökunnalle ja luotettava asiointiympäristö asiakkaille. Tarjoamme laajan ja monipuolisen osaamisen kulunvalvonta-, videovalvonta, murtohälytin ja palovaroitin järjestelmien hankintaan, asentamiseen ja ylläpitoon.

Lukitusjärjestelmät

Palvelutarjontaamme kuuluvat sähköiset lukitusjärjestelmien asennukset ja huollot. Elektromekaaninen lukitus mahdollistaa liittämisen kulunvalvontajärjestelmään, jolloin pystymme parantamaan yrityksen turvallisuustaso entisestään.

Taloautomaatio järjestelmät

Taloautomaatio järjestelmien avulla kiinteistöjen kaikki laitteet kytketään samaan järjestelmään. Se joka maksimoi asumismukavuuden ja tekee siitä energiatehokasta. Palvelutarjontaamme kuuluu huolellinen suunnittelu ja toteutus taloautomaatio järjestelmistä eri kokoisiin kiinteistöihin ja rakennuksiin.

Pienet kiinteistökorjaukset

Pieniin kiinteistökorjauksiin kuuluvat esimerkiksi kiinteistöjen yleishuolto kuten pienet korjaukset, vikailmoitusten käsittely ja raportointi, ulkotyöt kuten kalusteiden ja varusteiden huolto ja korjaus, tekninen huolto kuten lvi sähkö ja iv-koneiden huollot sekä kiinteistön huollon ja toimintojen kokonaisvaltainen hallinta.

Heikkovirta-järjestelmät

Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. yleiskaapelointi-, paloilmoitin, rikos- kuluvalvonta, videovalvonta-, äänentoisto-, ovipuhelin-, ja hätäpuhelinjärjestelmät. Meiltä löytyy sähköurakointioikeudet (S1 –pätevyys) sekä laaja kokemus erilaisista heikkovirtajärjestelmistä.

Äänentoisto- ja AV-järjestelmät

Toteutamme äänentoisto- ja AV-järjestelemiä kaiken kokoisiin kiinteistöihin vaativuudesta riippumatta. Käytössämme ovat alan johtavimpien valmistajien äänentoisto- ja AV-järjestelmälaitteistot. Laadukkailla järjestelmillä sekä asiantuntevalla asennuksella pystymme takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Purunpoisto-järjestelmät

Kauttamme saat kaikki purunpoistojärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset vuosien kokemuksella asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti.

ATK-järjestelmät

Toteutamme kaiken kokoiset ATK-järjestelmien asennukset julkisille puolelle, yrityksille sekä kotitalouksiin.