Yritys

logo.png

Suomen Turvalaitepalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu turva-alan yritys, joka palvelee turvallisuuskokoonpanojen suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Yrityksemme toimii Helsingistä käsin koko maassa.

Huollamme kaikkien valmistajien laitteita sekä toteutamme tarvittaessa myös tilapäiset erikoisratkaisut. Näitä ovat mm. tilapäiset kameravalvontajärjestelmät, hävikin seurannat ja selvittelyt. Meillä on turvallisuusalan järjestelmien 24 tunnin huolto- ja vikapäivystys.

Ymmärrämme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet valvontalaitteiston laajuuden ja kattavuuden suhteen ja osaamme ehdottaa kulloiseenkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisinta ja toimivinta ratkaisua, olipa kyseessä sitten yksittäisen tilan valvontajärjestelmä tai useamman kohteen kokonaisuus. Vaadimme alihankkijoiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme samaa laatu- ja luotettavuustasoa, jota itse tarjoamme asiakkaillemme.

Suomen Turvalaitepalvelu on Finanssialan Keskusliitto ry:n hyväksymismenettelyn mukainen suunnittelu-, asennus- ja huoltoliike sekä Turva-alan Yrittäjät ry:n perustajajäsen.


Lataa pdf-muotoinen yritysesite tästä.

 

Haku







Kirjautuminen