Yhteistyökumppanit

ge_logo.jpg

GE Security on maailman johtava turvalaitteiden valmistaja ja jakelija. Euroopassa myyntiorganisaatiomme kattaa 21 maata. GE Securityn kanssa Industrial-ryhmään kuuluvat mm. GE Lighting, GE Power Protection sekä GE Plastics.

Tuotevalikoimamme kattaa laajasti koko turvalaitekentän. Meiltä löytyvät murtohälytin-, videovalvonta-, kulunvalvonta ja paloilmoitinjärjestelmät. Tuotteillamme on tarvittavat viranomaishyväksynnät. Asiakkaitamme ovat mm. alan johtavat vartiointi-, lukko-, hälytin- ja sähköasennusliikkeet sekä sähkötarviketukut. Jälleenmyyjiä GE Security Oy:llä on noin 200 ympäri Suomea.

Kotisivut: www.gesecurity.fi

 


sttcondigi_logo.jpg

STT Condigi Oy:llä on Suomen kattavin laitetarjonta sähköisiä järjestelmiä laitoksiin, koteihin ja yrityksiin. Pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena on saatu aikaan merkittäviä käyttäjän elämänlaatua ja turvallisuutta lisääviä ratkaisuja.

Erikoisosaamistamme ovat yksilölliset langattomat hoitajat- ja avustajakutsujärjestelmät, muistihäiriöisten koulunvalvontjärjestelmät, henkilöturvaratkaisut, dect- ja turvapuhelinjärjestelmät. Meiltä löydät myös erilaisia GPS- ja GSM-turvaratkaisuja. Myymme tuotteitamme yrityksille, yhteisöille sekä julkiselle sektorille.

Tuotteet ja palvelumme voidaan jakaa seuraaviin pääryhmiin:

 • Terveydenhuollon laitosjärjestelmät: dementiavalvonta, hoitaja- / avustajakutsut, dect-puhelinjärjestelmät
 • Henkilöturvajärjestelmät: RTC- / TMC-järjestelmät, Swan-järjestelmät, PC-pohjaiset turvajärjestelmät
 • Digitaaliset lukkojärjestelmät
 • TES-hoivatyöohjelma
 • Kodinturva: liedenvalvonta

Kotisivut: www.sttcondigi.com/fin

 


hedengren_logo.jpg

Oy Hedengren Security Ab on toimittanut vuodesta 1950 lähtien turvallisuusjärjestelmien ratkaisuja Pohjois-Euroopassa mm. julkishallintoon, teollisuuteen, kaupan sektorille ja puolustus- hallintoon. Hedengren Securityyn kuuluu Neptosec-verkkokauppa sekä konsernin edustamien laitteiden huolto ja sähköurakointi.

Hedengren Security kuuluu vuonna 1918 perustettuun Hedengren konserniin, joka myy ja markkinoi tytäryritystensä kautta ammatti- ja kotielektroniikkaa sekä talotekniikkaa.

Kotisivut: www.hedengrensecurity.fi

 


fsm_logo.jpg

FSM Group on yksi Suomen suurimmista turva-alan tuotteiden maahantuojista. Tuomme johtavien valmistajien erilaiset turvalaitteet yli 20 maasta sinun asiakkaidesi turvaksi. Olemme luotettavin yhteistyökumppani sinulle, joka haluat tarjota turvallisuusasioissa asiakkaillesi vain parhaita ratkaisuja.

Kotisivut: www.fsm.fi

 


bosch_logo.jpg

Bosch Security Systems on innovatiivinen kansainvälinen korkealaatuisten turvallisuus- ja viestintätuotteiden valmistaja. Boschin valtteja ovat integroitu lähestymistapa ja monipuolinen valikoima edistyksellisiä erikoistuotteita ja -järjestelmiä vakiomallisiin tai mukautettuihin käyttötarkoituksiin ja projekteihin.

Tuotevalikoima sisältää:

 • CCTV-järjestelmät ja huippuluokan IP-ratkaisut
 • Kulunvalvontajärjestelmät
 • Rikosilmoitinkeskukset
 • Paloilmoitinjärjestelmät
 • Turvallisuushallintajärjestelmät
 • Yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät
 • Konferenssijärjestelmät
 • Haku- ja henkilöturvajärjestelmät
 • Vanhusten ja vammaisten henkilöturvajärjestelmät

Kotisivut: www.boschsecurity.fi

 


a_automaatio_logo.jpg

Kaikki rakennusten LVIS-automaatiotyöt. Avaimet käteen mittatilaustyönä. Kun päätät kiinteistösi rakennusautomaation uusimisesta, saat A-Automaatiolta kaiken tarvitsemasi. Teemme juuri sinulle räätälöidyn suunnitelman säätölaitteittesi uusimisesta, suoritamme urakoinnin sekä huollamme laitteesi aina tarvittaessa.

Kotisivut: www.a-automaatio.fi

 


detektiivi_logo.jpg title=

Detektiivi Suomi on vuonna 1994 perustettu yksityisetsiväpalveluihin erikoistunut yritys. Suoritamme toimeksiannosta esimerkiksi hävikinselvittelyt, taustaselvitykset, uskottomuuden selvittämisen ja monet muut yksityisetsiväpalvelut. Tarjoamme palveluitamme niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Erityisesti olemme erikoistuneet taktiseen tutkintaan ja tekniseen seurantaan. Noudatamme kaikessa toiminnassamme Suomen lakien mukaista laillisuusperiaatetta (Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista, 2002). Referenssitietoja emme salassapitosyistä valitettavasti pysty julkaisemaan.

Yrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat myös turvallisuusalan koulutus ja konsultointi. Kaikki yhteydenpito kanssamme on ehdottoman luottamuksellista.

Kotisivut: www.detektiivi.fi

 


ylosnuoli.gif

Muita hyödyllisiä linkkejä:

 

Turvatuotteiden valmistajat, toimittajat sekä maahantuojat

ACT
Access Control Technology. Koodilukkojen ja etälukijalaitteiden valmistaja. Sivusto on englanninkielinen.

Aiphone
Merkittävä ovi- ja pikapuhelintoimittaja maailmalla. Sivusto on englanninkielinen.

DSC
Digital Security Controls. Yksi maailman suurimmista turvalaitteiden valmistajista. Sivusto on englanninkielinen.

Glass Gard
Suoja- ja turvakalvoja.

Panasonic Security
Panasonicin turvatuotteet. Kamerat, tallentimet, näytöt. Sivusto on englanninkielinen.

Siedle
Saksalainen ovipuhelinjärjestelmien valmistaja. Sivusto on englanninkielinen.

Tamtron

Kotimainen vaaka-, kulunvalvonta-, tuotetunnistus- ja navigointiratkaisujen toimittaja.

 

Muut

Suomen poliisi
Poliisi vastaa mm. järjestyksestä ja turvallisuudesta yleisillä paikoilla, ennalta estää ja tutkii rikoksia, ja toimittaa tutkitut rikokset syyttäjälle syyteharkintaa varten.

Finnsecurity ry
Finnsecurity ry on turvallisuusalan vaikuttaja ja yhteistoimintajärjestö.

Keskuskauppakamari
Keskuskauppakamari edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja yrittäjyyttä yhdessä kauppakamarien kanssa.

Suomen Yrittäjät ry
Jäsenmäärältään Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö.

Vakuutuskeskus
Bulevardi 28:n yhteisöt jakavat tietoa suomalaisesta finanssialasta, vakuutustoiminnasta, toteuttavat alan yhteistyötä ja korvaustoimintaa.

 


ylosnuoli.gif

 

HakuKirjautuminen